Thursday 02 May 2024
اخبار اقتصادی اخبار اقتصادی

مجله اقتصادی کانون

زمین لرزه ترکیه و سوریه به مرگبارترین رویداد لرزه ای جهان در بیش از یک دهه گذشته تبدیل شد.

زمین لرزه ترکیه و سوریه به مرگبارترین رویداد لرزه ای جهان در بیش از یک دهه گذشته تبدیل شد.

شمار تلفات زمین لرزه در جنوب ترکیه و شمال سوریه از 9400 نفر گذشته است که آن را به مرگبارترین رویداد لرزه ای در بیش از یک دهه اخیر تبدیل کرده است.

تیم‌های نجات نازک در طول شب کار کردند و اجساد بیشتری را از زیر آوار هزاران ساختمانی که در اثر زلزله فاجعه‌بار 7.8 ریشتر واژگون شده بودند بیرون کشیدند.

مقامات ترکیه روز چهارشنبه تعداد قربانیان این کشور را به 6957 نفر به روز کردند. در همسایگی سوریه، دولت 1250 کشته بر اثر زلزله پیش از سحر روز دوشنبه در مناطق تحت کنترل خود گزارش کرده است. کلاه سفیدها، اولین پاسخ دهندگان داوطلب در یک منطقه تحت کنترل شورشیان، 1280 کشته را گزارش کرده اند.

بیش از 30000 نفر مجروح شده‌اند و مقامات انتظار دارند که با تلاش نیروهای امدادی برای بیرون کشیدن بازماندگان از زیر آوار در شهرها و شهرک‌ها در سراسر منطقه، تعداد کشته‌ها همچنان افزایش یابد.

ترکیه اکنون حدود 60000 پرسنل امدادی در منطقه زلزله زده دارد، اما با ویرانی بسیار گسترده، بسیاری هنوز منتظر کمک هستند.

اما با گسترش ویرانی در چندین شهر و شهرک - که برخی از آنها به دلیل درگیری‌های مداوم سوریه منزوی شده‌اند  صدای گریه از درون تپه‌های آوار خاموش شد و ناامیدی از سوی کسانی که هنوز منتظر کمک بودند افزایش یافت.

سازمان ملل در حال بررسی همه راه‌ها برای دریافت کمک به سوریه تحت کنترل شورشیان است به گفته عادلهید مارچانگ، افسر ارشد اورژانس سازمان جهانی بهداشت، که آن را «بحرانی در کنار بحران‌های متعدد» می‌خواند، ممکن است ۲۳ میلیون نفر در منطقه زلزله‌زده آسیب ببینند.

بسیاری از بازماندگان در ترکیه مجبور شده اند در اتومبیل، بیرون یا در پناهگاه های دولتی بخوابند.

آقای اردوغان گفت 13 میلیون از 85 میلیون نفر در این کشور آسیب دیده اند.

در سوریه، تلاش‌های کمک‌رسانی به دلیل جنگ جاری و انزوای منطقه تحت کنترل شورشیان در امتداد مرز که توسط نیروهای دولتی تحت حمایت روسیه محاصره شده است، با مشکل مواجه شده است. سوریه خود تحت تحریم های غرب مرتبط با جنگ، یک منفور بین المللی است.

 

منبع:

Abc

 

2/8 /2023

نام
ایمیل
نظر
Loading