Sunday 05 January 2025
اخبار اقتصادی اخبار اقتصادی

مجله اقتصادی کانون

دولت موریسون به پرداخت 565.8 میلیون دلار برای فناوری‌های پاک متعهد شده است

دولت موریسون به پرداخت 565.8 میلیون دلار برای فناوری‌های پاک متعهد شده است

دولت موریسون به پرداخت 565.8 میلیون دلار برای فناوری‌های پاک متعهد شده است، زیرا دولت بایدن اقدامات آب و هوایی استرالیا را "ناکافی" می‌داند.

دولت موریسون پیش از اجلاس آب و هوای مجازی که امشب برگزار می‌شود متعهد به پرداخت 565.8 میلیون دلار دیگر به فناوری های پاک شده است تا فشارهای موجود در قبال پیشرفت کند استرالیا در بحث حرکت به سمت صفر کردن مقدار انتشار آلاینده‌ها را کاهش دهد.

این در حالی است که گفته می‌شود جو بایدن، رئیس جمهور آمریكا، قرار است هدف بلندپروازانه‌ی نصف کردن میزارن انتشار آلاینده‌ها در آمریکا تا سال 2030 را اعلام کند و بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس، دو روز پیش وعده داد كه تا سال 2034 به كاهش 78 درصدی خواهند رسید.

بر اساس گزارش The Sydney Morning Herald، بایدن در این اجلاس هدف جدید کاهش تقریبا 50 درصدی میزان انتشار کربن در ایالات متحده تا سال 2030 (نسبت به سال 2005) را اعلام می‌کند، وعده‌ای که تقریباً دو برابر اهداف فعلی دولت موریسون است.

اطلاعیه‌ی موریسون به طور گسترده به عنوان تلاشی برای ورود استرالیا به این اجلاس، با سیاستی همتراز با دیگر کشورها در نظر گرفته شده‌است.

هدف فعلی استرالیا تا سال 2030، کاهش میزان آلایندگی به 26 تا 28 درصد کم‌تراز سطح آلایندگی در سال 2005، است، اما موریسون تاکنون از تعیین بازه زمانی برای "مسیر به صفر رسیدن میزان انتشار آلاینده‌ها" در این کشور خودداری کرده است. این امر باعث می شود استرالیا در میان کشورهای شرکت کننده در اجلاس مجازی، از جمله ایالات متحده، انگلیس، ژاپن، کره جنوبی، که پیش بینی می شود همه از تعهدات خود رونمایی کنند، عقب بماند.

موریسون این هفته، تلاش می‌کرد ایده‌ی خودش را مطرح کند که اهداف استرالیا به جای "وضع مالیات" یا "حذف صنایع"، از طریق بهبود فناوری و صنعت محقق خواهد شد.

بسته پیشنهادی جدید دولت که با هدف کاهش هزینه فناوری‌های کم آلاینده پیشنهاد شده‌است، بر پایه‌ی سرمایه‌گذاری مشترک با شرکت‌های فناوری بین‌المللی ایجاد شده و به ازای هر دلار، 3 تا 5 دلار سودآوری دارد.

در این بسته نام کشورهای: ایالات متحده، انگلیس، ژاپن، کره جنوبی و آلمان به عنوان شرکای احتمالی استرالیا در این پروژه آورده شده که امیدوارند 2500 شغل جدید هم ایجاد کند.

موریسون همچنین برای پروژه‌های جداسازی کربن و هیدروژن و همچنین تحقیق در مورد تکنولوژی‌های کم کربن مثل فولاد سبز، بیش از 1 میلیارد دلار بودجه تعیین کرده‌است. گفته شده که تمرکز او در سخنرانی اجلاس به جای اهداف جدید برای کاهش انتشار آلاینده‌ها ، این موضوعات خواهد بود.

این رویکرد از سوی کارشناسان اقلیمی محلی و همچنین دولت بایدن مورد انتقاد قرار گرفته‌است. سخنگوی دولت آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد:« دولت آمریکا بر این باور است که سیاست‌های فعلی استرالیا در خصوص تغییرات آب و هوایی ناکافی است.»

به نقل از روزنامه سیدنی مورنینگ هرالد، یکی از مقامات ارشد دولت بایدن بیان کرده که  دولت آمریکا فکر می کند موریسون هنگام حضور در اجلاس اقلیمی سران، باید اهداف بلند پروازانه‌تری را برای کاهش انتشار آلاینده‌ها اعلام کند.

سخنگوی دولت بایدن در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت:« رویکرد استرالیا از آنچه ایالات متحده می‌خواهد از استرالیا بشنود کمتر خواهدبود و رویکرد استرالیا را این‌گونه مقایسه کرد که دیدگاهی در جهان است که می‌گوید:« نگران نباشید، فناوری مشکلات را حل خواهد کرد.»»

وی افزود:« دیدگاهی دیگر در جهان است که می‌گوید:« فناوری در نهایت به شما کمک خواهد کرد اما به خودی خود، کافی نخواهد بود.»»

این مقام مسئول بیان کرد که او متوجه تغییر سیاست دولت استرالیا شده و احساس می‌کند که موریسون، هم متوجه اهمیت سرمایه‌گذاری در تکنولوژی می‌شود و همچنین اهمیت اهداف قوی برای کاهش میزان آلاینده‌ها را درک می‌کند.

او ادامه داد:« ما امیدواریم که او به اجلاس سران بیاید و در رابطه با هر دو مورد اعلامیه‌هایی ارائه دهد و کشور را متعهد به اقدامات بعدی کند، که از نظر ما بسیار مهم خواهد بود.»

وی افزود:« شما باید مجموعه‌ای از سیاست‌ها داشته باشید، شما باید نیت ملی داشته باشید، و شما باید با تعهد و عمل پیگیری کنید.»

منبع : https://www.businessinsider.com.au

تاریخ : april: 2021

4/25 /2021

نام
ایمیل
نظر
Loading